Івано-Франківськ

Митрополит Володимир Війтишин відвідав хворих з Сходу в Лисецькій лікарні (ФОТО)

Наразі в медзакладі перебувають евакуйовані мирні мешканці з міст та селищ Луганщини, які зазнали значних бомбардувань ворога.

Митрополит Володимир Війтишин відвідав хворих з Сходу в Лисецькій лікарні (ФОТО)

Митрополит Володимир вчора, 20 квітня разом із директором “Карітасу” Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ о. Володимиром Чорнієм відвідали Лисецьку лікарню. Про це повідомляє Івано-Франківська Архієпархія, пише ПІК.

У своєму слові Владика Володимир подякував усім за діла милосердя, які люди спільно чинять для нужденних кожен на своєму місці. 

«Ми об’єднані один навколо одного та разом плекаємо перемогу для України,– продовжив Архієрей,– Господь з нами, а ми в єдності показуємо силу українського народу. Хай Бог благословить волонтерів, воїнство та всіх, кому потрібно скоре одужання!», – сказав він.

Працівники Карітасу зібрали та передали Великодні пакунки з продуктовими наборами та засобами гігієни для всіх потребуючих, щоб підтримати їх в часі війни та поділитися милосердям напередодні свята.

Митрополит Володимир уділив своє Архієрейське благословення всім пацієнтам, які перебувають в стінах лікарні, а також лікарям та усім працівникам лікарні.

На сьогодні, лікарня прихистила близько 78 людей, які покинули свої домівки, а зараз мають необхідність у лікуванні та реабілітації. Серед них є тяжко хворі, поранені та потребуючі операцій пацієнти. Більшість з них – люди похилого віку, які втратили свої домівки та були евакуйовані з допомогою волонтерів та небайдужих людей. 

DSC07172 scaled DSC07217 scaled DSC07317 scaled DSC07359 scaled DSC07391 scaled DSC07403 scaled

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено