Івано-Франківськ

58 день війни в Україні: злочини та втрати російських окупантів за ніч

Україна продовжує захищати свою землю від російських загарбників. І МИ обов'язково переможемо.

58 день оборони України: злочини та втрати окупантів за ніч

58 день війни та оборони України: все важливе, що сталося в ніч з 17 на 18 квітня, в огляді Прикарпатської інформаційної корпорації (ПІК).

Нічний обстріл Миколаєва: одна людина загинула, троє поранені

“Нещодавно над містом знову прогримів вибух. Друзі, тримайтесь подалі від вікон – пам’ятайте про правило двох стін. Під час комендантської години залишайтесь вдома!”, – зазначив мер міста Олександр Сєнкевич у Телеграм.

Він додав, що Миколаїв продовжують атакувати касетними снарядами. За минулу ніч було поранено трьох людей, одна – померла у лікарні. Сєнкевич зауважив, що ці люди перебували на вулиці, незважаючи на комендантську годину.

Окупанти обстріляли ракетами острів Хортиця

zaporizhzhya raketnyj udar po hortyczi photo 2022 04 21 21 15 23 scaled

Внаслідок вчорашнього обстрілу Запоріжжя, одна з ворожих ракет впала на острів Хортиця, в районі мосту Преображенського.

“У той час залізничним полотном мосту рухався евакуаційний потяг Запоріжжя-Львів, в якому вибуховою хвилею вибило вікна чотирьох вагонів. Також вилетіли вікна автівок, які рухалися мостом”, – повідомили в ОВА.

Пізніше росіяни завдали другий удар: ракета також влучила у Хортицю. Пошкоджена будівля санаторію-профілакторію одного з підприємств. Постраждало вісім людей.

Орки зірвали гумкоридор на Дніпропетровщині

image 1 5 scaled

Окрім того, вони продовжили діяти терористичними методами та викрали Володимира Марчука – голову Нововоронцовської ОТГ. Про це повідомив начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул у Телеграм. Гуманітарний коридор мав бути з Херсонської області.

“Під час проведення евакуації ворог цинічно відкрив реактивний вогонь по позиціях ЗСУ.  Коли ж наші автобуси та швидкі доїхали до блокпосту за Осокорівкою, росіяни зупинили машини та викрали старшого колони. Наразі тривають переговори про його звільнення”, – сказав він.

У Харкові внаслідок обстрілу рф загорілися одночасно 9 квартир

У Московському районі, 21 квітня внаслідок обстрілу росіянами житлових кварталів міста сталася пожежа у п’ятиповерховому будинку. Горіли квартири з першого по четвертий поверх, повідомляє Державна служба із надзвичайних ситуацій.

Загалом протягом доби рятувальники Харківщини виїжджали на виклики 35 разів, 13 з них були пов’язані з гасінням пожеж, які виникли внаслідок обстрілів.

Чистий четвер: повітряні сили України відбили 15 ворожих атак у небі

275133671 325880876246534 7618528490364703472 n scaled

Окупанти втратили дев’ять БПЛА, три літаки та три вертольоти.  На сході країни українські воїни знищили:

  •  особового складу – до 200
  •  танків – 5
  •  БМП – 2
  •  БТР – 1
  •  артилерійських систем – 1
  •  АТ – 9
  •  літаків – 1
  •  БПЛА – 3
Ракетно-артилерійськими підрозділами протягом минулої доби нанесено ураження 15 цілей противника.
 “Загальні втрати ворога на південному оборонному рубежі цієї доби складають 51 рашист та 14 одиниць техніки. Загарбники лишилися без чергового танка Т-72, без ще однієї реактивної системи залпового вогню. Їх сили поменшало на 9 одиниць броньованої та 3 автомобільної техніки”, – повідомляють ОК “Південь”.
Віримо в Збройні Сили України! Віримо у перемогу! Слава Україні! Слава Героям!
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено