Івано-Франківськ

Гарячі точки 22 квітня: оперативна інформація від Генштабу ЗСУ (МАПА)

Триває п’ятдесят восьма доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Ворог продовжує ведення повномасштабної збройної агресії проти України.

11111111111 scaled

З’явилася оперативна інформація станом на 18.00 22 квітня щодо російського вторгнення від Генералього штаб ЗСУ.

На Донецькому і Таврійському напрямках бойові дії відбувалися вздовж всієї лінії зіткнення. росіяни штурмували Слов’янськ, закріпились у пункті Лозовому.

В районах Зеленої Долини та Кремінної противник продовжує закріплюватись на зайнятих позиціях, готуються до наступальних дій. Окупанти штурмували Новотошківське та Попасну, успіху не мали. Закріпились в центральній частині населеного пункту Степне.

На Маріупольському напрямку продовжуються авіаційні удари по Маріуполю та блокування наших підрозділів в районі “Азовсталі”.

На Запорізькому напрямку окупанти штурмували Зелене Поле, успіху не мали.

На Південнобузькому напрямку, в районі населеного пункту Олександрівка, ворог обороняє зайняті позиції. Проводить повітряну розвідку. Не виключається ведення штурмових дій з метою виходу на адміністративні межі Херсонської області.

Противник здійснив посилення угруповання військ за рахунок переміщення з території російської федерації окремих підрозділів 41-ї загальновійськової армії Центрального військового округу. Безуспішно намагається закріпитись в населеному пункті Рубіжне.

Ворог нарощує системи радіоелектронної розвідки та радіоелектронної боротьби у прикордонних з Україною районах Гомельської області. В Клімовці та Димамерці розгорнуто пости постановки радіоперешкод підрозділами. Також росіяни проводять тренування чергових сил і засобів протиповітряної оборони.

На Сіверському напрямку ФСБ рф продовжують посилено охороняти українсько-російський кордон в Брянській та Курській областях. Триває перегрупування військ.

На Слобожанському напрямку продовжується часткове блокування Харкова, продовжуються вогневі ураження підрозділів наших військ та об’єктів критичної інфраструктури.

На Ізюмському напрямку ворог проводить повітряну розвідку позицій наших військ з метою визначення можливих напрямків наступу. росіяни намагались наступати у напрямках Заводи та Дібровного, успіху не мали.

Зберігається загроза завдання ракетно-авіаційних ударів по об’єктах цивільної та військової інфраструктури України з території Білорусі.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено