Івано-Франківськ

Війна навиворіт: Комаров показав знищений окупантами Сєвєродонецьк (ВІДЕО)

Популярний ведучий та мандрівник показав наслідки від обстрілів російськими окупантами на Луганщині.

35 main v1650639947111

Дмитро Комаров у складі колони з гуманітарною допомогою побував у Сєвєродонецьку та показав місто “в паузі між обстрілами” російською армією.

Журналіст і телеведучий розповів, що мета ворога – максимальне ураження простих людей. Тому рашисти знищують будинки, школи, дитячі садочки та лікарні.

«Не вірю своїм очам, як армія РФ його знищує. Мінометні обстріли безперервні. Росіяни не можуть пройти оборону ЗСУ, тому просто здалеку навалюють по житлових кварталах мінами та градами. Війна, де у ближньому бою вони безсилі. Війна на знищення життя здалеку. Орда валить туди, де немає жодних позицій — лише будинки, школи, дитячі садки, лікарні. Їхня мета — максимальна поразка простих людей. Паніка. Жертви. Якщо вони помітили машини та рух людей — полетіли міни. Тут дуже важлива навичка – швидко розпізнавати свист міни, що підлітає, і за секунду падати обличчям вниз“, — пише Комаров.

Комаров також закликав жителів Сєвєродонецька бути сильними та вірити у перемогу:

«Сєвєродонецьк, тримайся, рідний. Любимо тебе. Так, таргани лізуть з усіх боків. Так, їх багато. Але вони залишаються тарганами — боягузливими створіннями, які ховаються, якщо чують шурхіт або ввімкнуте світло. Потрібно просто запастися терпінням і витравити їх», — додав він.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  уFacebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено