Івано-Франківськ

Подоляк заявив, що Росія не передавала Україні свій варіант мирних домовленостей

Угоди російського авторства "немає і бути не може".

fda141dc9f32d675a37714eb54d4e688

Російська сторона не передавала Україні жодного нового документа, який стосувався б майбутньої мирної угоди між країнами.

З Кремля прибули лише пропозиції до формульного документа, який підготувала українська делегація. Слід зазначити, що на сьогодні є один формульний документ — Стамбульське комюніке, яке Україна передала російській стороні.

Про це повідомив радник очільника Офісу президента Михайло Подоляк в ефірі телемарафону “Єдині новини, передає ТСН, пише ПІК.

За його словами пропозиції щодо цього документу робляться постійно, а от угоди російського авторства “немає і бути не може”.

“Росія взяла певний час на вивчення пропозицій України і подачу своїх зустрічних пропозицій. Так ось, ці зауваження робляться постійно. Ніякого нового документа, тим більше документа авторства Російської Федерації, немає і бути не може”, — наголосив Подоляк.

Він також підкреслив, що речник президента Росії Дмитро Пєсков своєю заявою намагався лише спекулювати на цій темі.

“Нібито ми якусь дали вам нову формулу, будь ласка, її вивчайте. Ні, подають тільки зустрічні пропозиції, що відносяться до Стамбульського комюніке”, — сказав Подоляк.

Нагадаємо, речник російського диктатора Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що нібито РФ передала Україні свій варіант мирних домовленостей з “чіткими формулюваннями”.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено