Івано-Франківськ

На Львівщині затримали пана з підробленими документи: не хотів іти до війська

Підроблене посвідчення чоловік пред’явив інспектору прикордонної служби на переході «Грушів». Що зловмиснику загрожує?

279367207 357607463077698 1382079004304676937 n scaled

На Львівщині судитимуть ще одного «ухилянта» від мобілізації. Мешканцю Миколаївської області, чоловіку призовного віку, який намагався виїхати за межі держави, пред’явивши підроблене посвідчення про інвалідність, за скоєне загрожує обмеження волі на строк до двох років, повідомляє поліція області, пише ПІК.

Дізнавачі сектору дізнання Яворівського районного відділу поліції завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні.

“Як встановили правоохоронці, 44-річний мешканець Миколаївської області надав свої анкетні дані для виготовлення підробленого пенсійного посвідчення та довідки медико-соціальної (експертної) комісії із внесенням відомостей про інвалідність, що у свою чергу надає право на виїзд за межі України у період дії воєнного стану та звільняє від мобілізації на службу до Збройних Сил України”, – йдеться у повідомленні поліції.

Це підроблене посвідчення 20 квітня чоловік пред’явив інспектору прикордонної служби на переході «Грушів» під час спроби перетину державного кордону України з Республікою Польща. Прикордонники виявили, що документ має ознаки підроблення та повідомили про подію поліцейських.

Обвинувальний акт скерований на розгляд суду. Максимальне покарання, що загрожує підозрюваному – обмеження волі на строк до двох років.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено