Івано-Франківськ

На Запоріжжі рашисти риють траншеї в селах, щоб заховати свою військову техніку

Окупанти тероризують мирних мешканців тимчасово окупованих районів Запорізької області.

На Запоріжжі рашисти риють траншеї в селах, щоб заховати свою військову техніку

На Запоріжжі, у тимчасово захопленому росіянами селі Кінські Роздори Пологівського району московити займаються мародерством, а також ведуть перепис населення. Про це повідомила у Фейсбук омбудсмен з прав людини Людмила Денісова, пише ПІК.

“За повідомленнями місцевих жителів, російські військові оселилися у школі, лікарні та сільській раді. На території села загарбники риють траншеї, аби заховати у них свою військову техніку”, – йдеться у повідомленні.

У Мелітополі окупанти заблокували гуманітарні коридори. До того ж вони готуються з розмахом і парадом святкувати 1 і 9 травня, а також намагаються почати навчальний процес у школах і дитсадках. А у Мелітопольському районі російські солдати риють окопи в селах, що знаходяться поблизу заповідника.
“Також в тимчасово окупованій частині Запорізької області російські солдати складають «списки місцевих діячів для викрадення» та розшукують журналістів, щоб примусити їх до співпраці або мовчання”, – додала Денісова.
Вона вкотре закликала Комісію ООН з розслідування порушень прав людини під час військового вторгнення рф в Україну врахувати ці факти воєнних злочинів та порушень російських загарбників.
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено