Івано-Франківськ

Над Чорним морем ППО збили безпілотник-розвідник – ОК “Південь”

Ворог продовжує обстеження місцевості для виявлення вразливих до ракетних ударів місць.
Над Чорним морем ППО збили безпілотник-розвідник - ОК "Південь"

Фото ілюстративне.

Над Чорним морем, на Одещині наші сили Протиповітряної оборони збили безпілотник-розвідник. Корабельним угрупованням чорноморського флоту рашистів продовжується блокада північно-західної частини Чорного моря.

Загроза ракетних ударів з моря та тимчасово окупованого Криму залишається високою. Про це повідомляє Оперативне командування “Південь” у Фейсбук, пише ПІК.

“Продовжуючи підготовку до псевдо-референдумів, окупанти не припиняють обстріли залишених ними населених пунктів, тримаючи місцевих мешканців у психологічному напруженні, просуваючи злочинну пропаганду, що це дії Збройних Сил України”, – йдеться у повідомленні.

По Миколаєву росіяни нанесли удар реактивними системами залпового вогню «Смерч». Пошкоджено десятки приватних домогосподарств, автівки, крамниці. Касетні боєприпаси вкривали дитячі майданчики та подвір’я навчального закладу. Інформація про потерпілих уточнюється.

Розхитування ситуації в Придністров’ї має всі ознаки класичної «кремлівської методички». Тож, Сили оборони півдня України готові до протидії на всіх напрямках.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено