Івано-Франківськ

Німецький Бундестаг схвалив надання Україні важкого озброєння

Німецький Бундестаг схвалив у четвер надання Україні важкого озброєння.

630 360 1627644191 104

За це проголосували 586 із 693 присутніх депутатів із правлячої коаліції та опозиційного блоку консерваторів, 100 були проти, семеро утрималися, передає Укрінформ.

Голосуванню передували майже 70-хвилинні дебати за поданням двох політичних сил, під час яких представники партій урядової коаліції (Соціал-демократичної, Вільної демократичної і «Зелених») і опозиційного блоку ХДС/ХСС висловилася за повну підтримку України, в тому числі шляхом надання важких озброєнь.

Як заявила представниця «Зелених» Агнешка Бруггер, Путіна не зупиняють ні санкції, ні суворе засудження, єдине, що його стримує, – це рішучий супротив українців і українські війська, а їм потрібна зброя.

Вона підкреслила, що військова перемога Путіна не означатиме звільнення людей і встановлення миру, зовсім навпаки, будуть лише подальші злочини в Україні та на континенті. Тому Німеччина та партнери підтримують Україну зброєю та всім необхідним, включно з наданням політичної перспективи в ЄС, підкреслила Бруггер.

Представник фракції ХДС/ХСС Йоганн Давід Вадефуль підкреслив: «Ми повинні не дозволити Путіну продовжувати цю війну. Ми маємо стратегічну ціль: ми хочемо зупинити Путіна. Ми не хочемо бачити, як коїться геноцид, як рушиться світовий мирний порядок».

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено