Івано-Франківськ

Прийшли 9 депутатів з 26: у Болехові втретє не провели сесію міської ради (ФОТО)

Депутати саботують сесії, скликані міським головою, та дестабілізують ситуацію у громаді.

Прийшли 9 депутатів з 26: у Болехові втретє не провели сесію міської ради (ФОТО)

У Болехові в заручниках групи депутатів, які називають себе «опозицією», опинилася ціла громада. Про це повідомляє міська рада, пише ПІК.

“Вони втретє зривають засідання сесії та різними способами намагаються привести до зростання соціальної напруги у громаді, аби можна було взяти «кермо влади» у свої руки та втілити у життя всі незаконні плани. Не перешкода для них і воєнний стан у державі, перш за все їхні видумані вимоги, а все решта – опісля”, – йдеться у повідомленні.

Для участі у пленарному засіданні зареєструвалося тільки 9 депутатів із 26 обраних. Серед них: Руслана Барабаш, Ігор Герецький, Валерій Гутак, Богдан Мельник, Микола Піх, Ольга Соболь, Богдан Качур, Віктор Яцків, Василь Яцинин.
278576090 298374719138329 3684327458208936978 n scaled
Депутати Тетяна Ориник, Руслана Петрюк, Роман Петровський, Марія Гасяк прибули на засідання та були присутні у сесійному залі, однак реєструватися відмовилися.
“Всі інші з невідомих причин проігнорували розпорядження міського голови та свої безпосередні обов’язки депутата міської ради і не прийшли на сесію. Відкрити пленарне засідання та розпочати роботу Іван Яцинин не міг, адже для ухвалення рішень треба 14 голосів”, – додають в міськраді.
Присутні волонтери, активісти, посадовці закликали депутатів реєструватися та розпочати роботу, але це ніякого результату не дало.
Прийшли 9 депутатів з 26: у Болехові втретє не провели сесію міської ради (ФОТО)
“Мені шкода, що в той час, коли гинуть наші діти, ми не можемо забезпечити надійний тил тут, у відносній безпеці. Мені шкода, що у воєнний час у окремих депутатів на першому місці політичні амбіції і меркантильні інтереси.Закликаю виборців контролювати роботу своїх депутатів та не дати їм сховатися від проблем”, – зазначив міський голова Іван Васильович.
Чергове засідання сесії можна буде провести аж через 10 робочих днів.
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено