Івано-Франківськ

У Калуші ремонтують дороги та висаджують клумби (ФОТО)

У Калуші з настанням сприятливих погодних умов побільшало робіт у комунальників.

279090202 3257398294544641 6671751582012799390 n scaled

Один з пріоритетів у Калуші – ремонт доріг. Про це повідомляють у пресслужбі Калуської міської ради, пише ПІК.

Днями у місті розпочали ліквідовувати ямки на дорожньому полотні холодним асфальтом, що на вулицях Євшана та Б. Хмельницького.

“Раніше таке проводили на вулицях С.Бандери та Височанка, підсипали дороги щебенем на вул. Коцюбинського та в с. Сівка-Калуська”, – пишуть у пресслужбі.

Також у місті виконали профілірування основи дороги на вул. Ринковій та вул. Височанка. А працівники КП «Калушавтодор» нещодавно освоїли новий спосіб висадки дерев за допомогою механізму, який “викопує” ями.

“Це значно  полегшило роботу. В результаті – вже невдовзі висаджені багаторічні насадження на вулицях нашої громади будуть тішити наших мешканців своїм цвітом і життєдайною зеленню”, – зазначають у пресслужбі.

Тим часом автодорівці викосили береги та очистили від різного сміття річку Сівка (в районі вул. Біласа і Данилишина та вул. Шептицького).

“Визбирують та вивозять гілля та хмиз. Очищають дороги біля бордюрів та зливові каналізації від нанесених ґрунтів. Прибирають доріжки, площі, сквери, викошують траву та вирізають чагарники. І всюди наші працьовиті комунальники встигають ще висаджувати клумби, декоративні кущі”, – додають у пресслужбі.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено