Івано-Франківськ

Ворог намагається наступати на Лиманському, Сєверодонецькому та Попаснянському напрямках – Генштаб ЗСУ

Триває повномасштабна збройна агресія російської федерації проти України. І МИ обов'язково переможемо.

Ворог намагається вести наступ на Лиманському, Сєверодонецькому та Попаснянському напрямках - Генштаб ЗСУ

Ворог продовжує проводити наступальні дії у Східній операційній зоні з метою встановлення повного контролю над територією Донецької і Луганської областей. Про ситуацію на основних напрямках бойових дій на вечір 29 квітня, повідомляє Генеральний штаб Збройних Сил України, пише ПІК.

  • На Волинському та Поліському напрямках визначені підрозділи ЗС республіки Білорусь продовжують виконувати завдання з посилення ділянки українсько-білоруського кордону в Брестській і Гомельській областях. Зберігається загроза ракетно-бомбових ударів по об’єктах нашої Держави з території Білорусі.
  • На Сіверському напрямку противник намагається не допустити переміщення резервів Збройних Сил України з Сіверського напрямку до Східної операційної зони.
  • На Слобожанському напрямку вороже угруповання основні зусилля зосереджує на утриманні займаних позицій у районі на північ та південний схід від міста Харкова, намагається здійснити розгортання додаткових артилерійських підрозділів. Для забезпечення додаткового перекидання військ на Ізюмському напрямку окупанти наводять додаткові понтонно-мостові переправи через річку Сіверський Донець.
  • На Донецькому та Таврійському напрямках  ворог намагаються вести наступ на Лиманському, Сєверодонецькому та Попаснянському напрямках. Окупант продовжує спроби встановити повний контроль над населеними пунктами Рубіжне та Попасна і здійснює підготовчі заходи до просування на Сєверодонецьк. 
  • На Маріупольському напрямку ворог продовжував завдавати авіаційних ударів по Маріуполю. Основні зусилля зосереджував на блокуванні підрозділів наших військ в районі заводу “Азовсталь”, а також здійснював перекидання частини підрозділів з Маріупольського на Курахівський напрямок.
  • На Південнобузькому та Бессарабському напрямках противник наявним комплектом сил намагається вести бойові дії з метою покращення свого тактичного положення.

У придністровському регіоні республіки Молдова Росія продовжує розповсюджувати інформацію через прокремлівські засоби масової інформації щодо загрози населенню регіону з боку України. Зокрема поширюються повідомлення про черговий випадок застосування українських БПЛА над складами боєприпасів.

Віримо у Збройні Сили України! Разом переможемо! Слава Україні!

Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено