Івано-Франківськ

В Україні із уламків російських літаків виготовляють брелки (ФОТО)

Ці брелки не продаються, але їх можна отримати, якщо допомогти українській армії.

 

В Україні волонтер Юрій Висовень започаткував переробку збитих російських літаків на пам’ятні брелки. Першу партію чоловік вже виготовив з уламків фюзеляжу збитого російського винищувача-бомбардувальника Су-34. Про це він повідомив у Фейсбук, пише ПІК.

“Я довго думав, як зібрати більше грошей на дрони для ЗСУ. Очевидно, що треба збирати не в Україні, також очевидно, що ті хто хотів, вже задонатили, треба включати ширшу аудиторію. Значить треба давати щось за донат. Марки від Укрпошти то супер, але треба щось ще крутіше”, – розповів волонтер.

Він додав, що такі “сувеніри” не продаються, їх можна отримати у подарунок, якщо задонативши більше 1000 доларів США на купівлю дронів для ЗСУ. Переказувати гроші волонтер закликає у фонд Drones For Ukraine. За його словами, таким чином вже зібрано 20-30 тисяч доларів і запити не припиняються.

“З України не донатьте. Я вам потім обов’язково зроблю ще, але після перемоги і не за 1000$, всім вистачить, ЗСУ постачає збиті літаки для переробки великим оптом. Ресайклинг важливий навіть під час війни”, – додав Юрій Висованець.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено