Івано-Франківськ

Зловили “на гарячому”: на Прикарпатті чоловіки зливали пальне з поїзда і тепловоза (ФОТО)

Зловмисникам за розкрадання пального у воєнний час загрожує до 8 років позбавлення волі.

Зловили "на гарячому": на Прикарпатті чоловіки зливали пальне з поїзда і тепловоза (ФОТО)

На Прикарпатті поліцейські викрили на залізничній станції чотирьох чоловіків, коли вони зливали пальне з вантажного поїзда. Їм вдалося вкрасти майже 2 тисячі літрів дизельного палива. Про це повідомляє поліція області, пише ПІК.

“29 квітня, в Отинійській ТГ, коломийські правоохоронці побачили чоловіків, які зливали пальне з тепловоза. А також «Ніссан Патрол» з причепом, на якому були ємності з дизельним паливом. Двох правопорушників затримали на місці, ще двох згодом”, – йдеться у повідомленні.
279276907 7847818918592013 6378810876420138285 n scaled
Зловмисники встигли злити з вантажного тепловоза понад 1800 літрів дизельного палива. Правоохоронці вилучили обладнання для перекачування паливо-мастильних матеріалів, автомобіль та ємкості з рідиною.
“Двох фігурантів, 35-ти річних мешканців Коломийщини, слідчі затримали. Щодо двох інших, мешканців Закарпаття та Івано-Франківська, вирішується питання повідомлення їм про підозру”, – додають у поліції.
Зауважимо, що на сьогодні, незалежно від розміру вчиненої крадіжки, міра покарання обирається найсуворіша, оскільки прирівнюється до скоєння тяжкого злочину.
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено