Івано-Франківськ

Повідомили у ніч на 1 травня: на Донбасі загинув відомий кіборг-десантник

На марші захисників 2020 року Руслан Боровик очолював колону ветеранів-десантників, а його маленька донька танцювала перед ними.

На сході України, у боях із російськими агресорами загинув Руслан Боровик – боєць Десантно-штурмових військ, “кіборг”, захисник Донецького аеропорту, інформує “Новинарня”, пише ПІК.

Його знають і як військового, і як фотографа. Про смерть побратима повідомили друзі й колеги на його сторінці у Facebook в ніч із 30 квітня на 1 травня.

“…Місяць тому отримав контузію, але не покинув своє відділення та продовжував палити техніку російських окупантів. Руслан Боровик – людина з великої літери. Врівноваженість, порядність та в будь-яку хвилину готовність прийти на допомогу”, – розповідає журналіст Ярослав Бондаренко.

ДОВІДКОВО:

Руслан Боровик загинув у боях за Україну: що про нього відомо, фото

Руслан Боровик, позивний “Багдад”, свого часу служив на контракті в ЗСУ, двічі брав участь місіях в Іраку (2004–2005 рр.).

Після звільнення з військової служби 12 років працював у банку інкасатором.

У 2014 році мобілізувався до лав Збройних сил України, служив у 90-му батальйоні на базі 95-ї окремої аеромобільної бригади (нині ДШВ) на посаді гранатометника.

Зайшов у ДАП – новий термінал – 30 листопада 2014 року. Був поранений у ногу. Навіть під час важких боїв знаходив можливості фотографувати події. У 2015 році вийшов альбом “ДАП” зі світлинами ветерана. Після демобілізації Руслан працював у Київському міському центрі допомоги ветеранам АТО при КМДА, активно займався спортом, бігав марафон, брав участь у Маршах захисників.

400 0 1651379792 2921

У Боровика залишилися дружина і дві малі доньки. Меншу – Ганнусю – запам’ятали, коли вона на Марші захисників 2020 року танцювала перед колоною ветеранів-десантників, яку очолював батько.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено