Івано-Франківськ

Із полону на весілля: український боєць, який захищав острів Зміїний, одружився (ФОТО)

Війна триває, але життя продовжується. І чергове весілля гідне тому підтвердження, адже передісторія його була непередбачувана.

Із полону на весілля: український боєць, який захищав острів Зміїний, одружився (ФОТО)

Український боєць 35 бригади морської піхоти, на початок війни проходив службу на славнозвісному острові Зміїний, звідки наші морські піхотинці вказали напрямок руху крейсеру Москва, який згодом таки дістався пункту призначення. Валерій разом з побратимами потрапили в полон – їх доля певний час була невідомою. Про це повідомляє 229 окремий батальйон, пише ПІК.

“Після звільнення, отримавши відпустку, юнак стрімголов повернувся до Харкова, де мешкає його кохана Владислава. Перебування в розлуці та невідомості, дали чітке розуміння того, що життя крихке. Тож, насолоджуючись кожною хвилиною, цінуючи найменші дрібниці, хлопець твердо вирішив, що вдома його чекатиме не наречена, а вже дружина”, – йдеться у повідомленні.

Під час урочистого заходу, командир батальйону Максим Зінченко привітав молодят зі створенням сім’ї та побажав палкого щирого кохання, незламності перед життєвими обставинами, віри у якнайшвидшу перемогу, надії та любові, які стануть основою їхнього щасливого майбутнього.

279695549 123089817013763 7053967798509371319 n scaled

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено