Івано-Франківськ

На Львівщині від початку війни збили понад 20 ракет та 10 російських безпілотників

Це результат злагодженої роботи Повітряного командування «Захід» Повітряних Сил ЗСУ.

За перші два місяці повномасштабної війни росії проти України лише над Львівщиною фахівці Повітряне командування «Захід» Повітряних Сил ЗС України збили понад 20 ракет та близько 10 російських безпілотників. А ми лише одна з областей, де працює командування, повідомив керівник Львівської ОВА Максим Козицький.

Разом з Львівський ІТ Кластер ми почали реалізовувати проєкт «Sky», який допоможе фахівцям повітряного командування працювати ще ефективніше.

“Багато речей не можу розповісти з міркувань безпеки. Лише скажу, що командний та аналітичний центр фахівців, які тримають мирне небо над нами, тепер функціонуватимуть із залученням найпрогресивніших технологій”, – йдеться у повідомленні.

З 24 лютого до Львівської ОВА звертаються різні види військ, яким потрібна певна допомога. Хоч це не є прямим обов’язком ОВА намагається закрити усі потреби.

“Ми стали містком комунікації, завдяки якому сконтактувалося ПвК «Захід» та не лише успішний, а й соціально відповідальний бізнес – Львівський ІТ Кластер, разом з яким ми уже реалізовуємо такі успішні проєкти як чат-бот «Шось летить», за допомогою якого уважні люди можуть повідомляти про підозрілі літальні об’єкти, а також розвиваємо систему надточного розпізнавання людей та автомобілів”, – додає Козицький.

Деякі новації на робочих місцях спеціалістів ПвК «Захід» уже запрацювали.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено