Івано-Франківськ

ЗСУ знищили на півдні ворожий пункт управління і три склади з боєприпасами

Вороги нищили на адмінкордоні Миколаївської та Херсонської областей.

630 360 1651583517 557

На адмінкордоні Миколаївської та Херсонської областей знищено пункт управління ворожим військом, три склади з боєприпасами та кілька пунктів зосередження живої сили і техніки.

Про це уФейсбуці повідомляє пресслужба Оперативного командування «Південь».

«Нашими ракетно-артилерійськими підрозділами виконано понад 40 вогневих завдань. Вздовж адмінкордону Миколаївської та Херсонської областей знищено пункт управління ворожим військом, 3 склади з боєприпасами, 1 – з пально-мастильними матеріалами та декілька пунктів зосередження живої сили та техніки. Загальні втрати уточнюються», – йдеться в повідомленні.

Як зазначається, упродовж ночі українські підрозділи на Херсонщині та Миколаївщині продовжували боронити зайняті рубежі, а ворог намагався проводити повітряну розвідку за допомогою безпілотних літальних апаратів. Над Миколаївщиною ЗСУ влучно знищили два БПЛА, рештки яких впали у воду.

Ближче до світанку Миколаїв знов вкрило обстрілами з реактивної системи залпового вогню «Смерч». Уражено об’єкти критичної інфраструктури. На щастя, жертв та постраждалих нема.

Крім того, ще одинударний БПЛА-розвідник «Форпост», здатний не тільки фіксувати обстановку, а й завдавати бомбових ударів, знищено на Одещині завдяки оперативному і влучному реагуванню сил ППО.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено