Івано-Франківськ

Зеленський повідомив про запуск глобальної ініціативи United24: що це таке

Її мета – об'єднати людей з усього світу в їхньому бажанні допомогти Україні.

Зеленський повідомив про запуск глобальної ініціативи United24: що це таке

Президент України Володимир Зеленський сьогодні, 4 травня оголосив про запуск глобальної ініціативи United24. Про це він повідомив у свої соцмережах, пише ПІК.

“Перша її складова – онлайн-платформа для збору коштів на підтримку України. Незабаром до неї приєднаються інші проекти та програми. Зробити донейт можна в один клік із будь-якої країни світу. Приєднуйтесь до United24! Розкажіть про ініціативу друзям”, – написав президент.

За інформацією Офісу Президента, U24 стартує з фандрейзингової платформи – вона стане головним «вікном» для збору пожертв на підтримку України. United24 дає змогу зробити донейт в один клік із будь-якої країни. Кошти розподіляються за трьома напрямами:

  •  Оборона та розмінування.
  •  Гуманітарна й медична допомога.
  •  Відбудова України.
Усі кошти надходитимуть на рахунки Національного банку України. НБУ надаватиме звітність про надходження благодійних внесків через платформу кожні 24 години. Профільні міністерства звітуватимуть про призначення внесків один раз на тиждень.
“Щоб зробити донейт, переходьте на сайт платформи: https://u24.gov.ua/ Будь-яка пожертва – вагомий внесок у перемогу України!”, – зазначають в Офісі Президента.
Як зробити пожертвування:
  • Потрібно перейти на сайт фандрейзингової платформи – u24.gov.ua. Користуватися нею можуть приватні особи, фонди, міжнародні підприємства тощо.
  • Спочатку потрібно вибрати напрямок, який ви хочете підтримати – армія, медицина та гуманітарка або відновлення країни.
  • Далі потрібно вибрати спосіб оплати. Це може бути переказ із банківської картки або за банківськими реквізитами, PayPal і навіть криптовалюта.
  • Після вибору способу оплати потрібно вказати суму донату – вона може бути будь-якою. Також можна підписатися на регулярні пожертвування, у такому разі гроші списуватимуться автоматично щотижня або щомісяця.
  • У наступному меню потрібно заповнити коротку анкету – вказати ім’я та адресу електронної пошти. При цьому зробити пожертву в United24 можна анонімно.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено