Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень 9-15 травня

Овнам астрологи прогнозують прибутки завдяки понаднормовій роботі, у Левів можуть виникати проблеми у взаєминах із рідними та близькими.

120476491 1025695527874953 4681407913739371735 n 1 scaled

Ваш гороскоп на тиждень прогнозує позитивні речі та підказує, як краще діяти, щоб запобігти негативам, пише ПІК.

  • ОВЕН

Важливі події тижня пов’язані із фінансами, майновими справами. Багато часу та енергії витрачатиметься на ділову сферу. Може виникнути бажання створити свою справу, бізнес, розібратися з рахунками, оплатити їх, зробити дії, пов’язані з боргами, активами та доходами.

Прибутки збільшаться завдяки понаднормовій роботі, виплачуються заборгованості. Необхідно приділити увагу здоров’ю, бо ваш успіх безпосередньо пов’язаний із вашим імунітетом та фізичним станом.

  • ТЕЛЕЦЬ

Час перетворень, зміни звичного життя. Не має сенсу триматися за те, що йде від вас. Старе та безперспективне зникає з вашого життя, водночас відкриваються раніше зачинені двері та з’являються нові можливості.

Це період фізичної активності, старанної роботи. Обставини пробуджують у вас дух суперництва, у будь-якій боротьбі ви здатні здобути перемогу. Суперечливий вплив зовнішніх обставин перешкоджає реальному просуванню, але ви міцно стоїте на ногах.

  • БЛИЗНЯТА

У цей період виявляються кармічні ситуації, ви отримуєте по заслугах за минулі дії, як добрі, так і погані. Ви перед очима публічних людей — у вас доленосний період.

Обставини вимагають зміни звичного життя, перегляду обмежувальних переконань. Гарний час для дослідження та розвитку своїх внутрішніх здібностей — напевно, вам вдасться знайти підказки у своїй підсвідомості.

  • РАК

Фізично активна атмосфера, що оточує вас у цей період, сприяє посиленню спілкування та позитивної діяльності, особливо пов’язаної з родичами та ближнім оточенням.

У потоці інформації ви знаходите саме те, що вам необхідно для того, щоб вирішити поточні проблеми. На перший план виступають поїздки, питання купівлі-продажу. Гарний час для усунення конфліктів, переоцінки наявних взаємин.

  • ЛЕВ

Зміни торкнуться будь-яких сімейних справ, місця проживання, придбання або вирішення питань з нерухомістю, а також здоров’я батьків та всіх членів сім’ї.

Тиждень дуже важливий, яскравий. Те, що відбудеться зараз, буде з вами наступні місяці або навіть роки. Вирішення питань буде зосереджено на житті сім’ї та близьких родичів. Проте можуть виникати проблеми у взаєминах із рідними та близькими.

  • ДІВА

Тиждень складний для вас. Нові обставини змушують змінювати тактику поведінки, інакше виражати себе, планувати своє життя. Вашої участі та уваги потребують діти, можливо, настав час розібрати події їхнього дитинства.

Минулі події нагадують про себе, переважно ті, про які не хочеться згадувати. Взаємини з романтичним партнером, з чоловіком, а також те, як виражаєте своє кохання, змушують багато про що задуматися, переглянути свою поведінку. Це може супроводжуватися хвилюванням і переживаннями.

  • ТЕРЕЗИ

Кардинально змінюється ваша повсякденність, обов’язків значно більше, тобто життя вирує, робота поглинає. Але важливо не забувати про своє фізичне і психічне здоров’я, піклуватися про свій організм, робіть — профілактику і тоді ніщо не завадить зробити вам ривок у кар’єрі, набути популярності, покращити своє матеріальне становище.

На особисте життя практично не залишається часу, однак постійне занурення у вирішення нескінченних робочих та побутових питань насправді дасть чудові результати вже незабаром.

  • СКОРПІОН

Тема партнерства, шлюбу, вирішення юридичних питань, взаємодія з оточенням, вимагають вкладання ресурсів, тобто часу, грошей, фізичної та ментальної енергії. Активна громадська робота, участь у різноманітних заходах можуть вплинути на ваше особисте життя.

Хтось зустріне своє кохання, а в когось можуть початися проблеми в усталених взаєминах через нові захоплення або зустрічі з друзями. Посилюються ваш природний магнетизм, здатність притягувати чужі гроші, допомогу впливових людей.

  • СТРІЛЕЦЬ

Відбудуться зміни у всіх життєвих сферах. Часто саме всупереч, а не завдяки участі інших людей ви досить швидко, найближчим часом, зможете досягти мети.

Можливо, ваша родина та ваше ближнє оточення не у всьому вас підтримають. Критика на вашу адресу, сумніви в доцільності ваших дій можуть викликати у вас потік обурення. Зараз важливо не прогаяти шанси і визначити для себе, чого ж ви дійсно хочете.

  • КОЗОРІГ

Раптові зміни планів, пов’язаних з культурною та громадською діяльністю, можуть застати вас зненацька. Можлива необхідність звернення до суду за захистом своїх прав, вирішення будь-яких юридичних питань. Але ви можете розраховувати на корисне знайомство чи підтримку впливової людини.

Порушуються давні проблеми у стосунках, у сімейному житті багато суперечок, складно знайти спільне рішення, яке всіх влаштовує. Спогади про минулі щасливі моменти, подорожі допоможуть знизити градус напруженості.

  • ВОДОЛІЙ

Бажання кардинально змінити своє життя, важливі поїздки за кордон, зміна місця проживання, ухвалення рішення про отримання додаткової освіти, закордонні поїздки по роботі, початок вивчення іноземних мов — все це сприяє яскравим та цікавим подіям протягом тижня, що розвиватимуться у найближчі місяці.

Зміни торкнуться роботи, кар’єри, відкриття свого бізнесу, вибору або зміни професії, соціального статусу та громадського стану. В який бік відбудуться зміни, залежить від ваших минулих справ.

  • РИБИ

Минуле наполегливо вривається у ваше життя: колишні кохані, колеги по роботі, давні знайомі. Але саме завдяки старим зв’язкам нові проєкти на роботі отримують можливості для розвитку. Можливе працевлаштування на колишню роботу, багато відряджень, додаткові заробітки.

Якщо відбулися події негативного характеру: звільнення, розрив із партнером, — то це навпаки відкриє вам можливість покращити своє життя, залишивши позаду все старе та безперспективне.

12819008

Читайте також:

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено