Івано-Франківськ

Путін на параді у Москві пояснив своє “єдине правильне рішення” напасти на Україну

Під час звернення президент-агресора заявив, що війна проти України – це "вимушений захід".

Путін на параді у Москві пояснив своє "єдине правильне рішення" напасти на Україну

Путін сьогодні, 9 травня виступив із промовою на параді в Москві. Російський диктатор у традиційній пропагандистській манері спробував “виправдати” війну боротьбою з “нацистами” та “карателями”. Про це пише ПІК з посиланням на Obozrevatel.

За його словами, на вбивства тисяч українських громадян у Кремлі пішли через нібито підготовку до агресії щодо РФ.

“Росія дала попереджувальну відсіч агресору. Це було вимушене, своєчасне та єдине правильне рішення. Рішення суверенної, сильної, самостійної країни”, – сказав він.

Також диктатор розповів звичні для РФ наративи про наближення військ НАТО до російських кордонів та “загрозу” зіткнення з вигаданими в РФ “неонацистами”. Путін наголосив, що війна нібито була неминучою.

“Відкрито йшла підготовка до чергової каральної операції на Донбасі, до вторгнення на наші історичні землі, включно з Кримом. У Києві заявляли про можливе придбання ядерної зброї. Блок НАТО розпочав активне військове освоєння прилеглих до нас територій”, – видав чергову ахінею диктатор.

Путін зазначив, що планомірно створювалася абсолютно неприйнятна загроза для Росії . Все говорило про те, що зіткнення з неонацистами, бандерівцями, на яких США та їхні молодші компаньйони зробили ставку, буде неминуче.

Він заявив, що російські військові під час так званої “спеціальної військової операції” борються за людей на Донбасі, за безпеку батьківщини і воюють “на своїй землі”.

При цьому жодного слова про мобілізацію не сказав. Проте подякував росіянам за те, що вони вбивають, грабують та ґвалтують мирне населення України. 

За словами радника голови ОП Михайла Подоляка, сьогоднішня промова Путіна до 9 травня – “достатньо сіра”.

“У промові нема ніякої ключової ідеї, а лише банальний набір слів, і Путін з нею виглядає дуже дивно, бо це промова країни, яка програє. У них нема вже більше креативу, як тільки погрожувати ядерною зброєю, та погрожувати іншим країнам”, – сказав він у ефірі телемарафону “Єдині новини”.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено