Івано-Франківськ

Нам потрібна підтримка надлюдини: захисники Маріуполя звернулися до Ілона Маска

Виконувач обов'язків командира бригади морпіхів Сергій Волинський створив аккаунт у Twitter лише для того, щоб Маск побачив його звернення.

Захисники Маріуполя, які досі перебувають у блокаді, закликають про допомогу американського бізнесмена Ілона Маска, який з початку повномасштабної війни допомагає Україні.

Виконувач обов’язків командира 36-ї окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського Сергій Волинський («Волина»), закликав у Твіттері Ілона Маска допомогти бійцям з «Азовсталі» вибратися до країни-посередника, пише ПІК.

«Кажуть, ти був телепортований з іншої планети, щоб навчити людей вірити у неможливе. Наші планети знаходяться поряд, тому що я живий там, де практично неможливо вижити. Допоможи нам вийти з Азовсталі до третьої країни. Якщо не ти, то хто? Підкажи», — пише «Волина».

У себе в Instagram він розповів, що створив аккаунт у Twitter, лише для того, щоб звернутися до Ілона Маска. Він закликав усіх допомогти, щоб американський бізнесмен побачив це звернення.

«Говорять, що його завданням було надихнути людство, змусити повірити у неможливе. Він довів, що для нього не існує не вирішуваних завдань, що можливо все! Він ніколи не здається, як і ми! Нам потрібна підтримка надлюдини!», — зазначив Сергій Волинський.

Нагадаємо, що вчора, задля порятунку своїх чоловіків та усіх захисників Маріуполя, з Папою Римським зустрілися дружина командира полку “Азов” Дениса Прокопенка – Катерина та дружина бійця полку “Азов” Арсенія Федосюка – Юлія.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено