Івано-Франківськ

Росія проводить приховану мобілізацію – розвідка

Також активно використовують резервістів.

Голова Генерального управління розвідки України генерал-майор Кирило Буданов повідомив, що Росія почала проводити приховану мобілізацію

Про це він повідомив в ефірі телемарафону, передає 24 канал, пише ПІК.

“Я зараз це підтверджую – Росія проводить приховану мобілізацію. Вона йде двома шляхами. Перший – фактичні дії, які й називаються прихованою мобілізацією. А друге – це використання резервістів, у них це називається “БАРС” (“боевой армейский резерв страны”, – ред.)”, – наголосив він.

Буданов зауважив, що наразі керівництво Росії дуже активізувалося в цьому плані.

Росія не наважується проводити відкриту мобілізацію, бо, як вважає голова української розвідки, в умовах накладених економічних санкцій, економічні удари будуть більш значними, а населенню буде важко пояснити, навіщо вона потрібна, адже в офіційних заявах керівництво країни каже, що “все йде добре”.

“Рзервістів росіяни залучають до виконання бойових дій на короткострокові контракти. В Україні навіть є полонені, яких привезли воювати саме за такою системою”, – каже він.

Також за даними розвідки, в РФ почали задумуватися над змінами в законодавстві. Передусім планують зробити, щоб призов можна було оголошувати не 2 рази на рік, а в будь-який час. Окрім цього хочуть посилити відповідальність за ухилення від проходження військової служби.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено