Івано-Франківськ

В Україні перерахують гроші, виручені від продажу напоїв у поїздах, на лікування дітей

З 13 травня в усіх швидкісних поїздах Інтерсіті та Інтерсіті+ знову стане доступним замовлення їжі, напоїв та снеків на борту.

61061811 303

Пасажирам будуть запропоновані улюблені хот-доги, сендвічі, кава та десерти. А найголовніше нововведення – 2 гривні від вартості кожного гарячого напою на борту поїзда будуть спрямовані на лікування дітей, що постраждали внаслідок агресії Росії проти України, пише ПІК з посиланням на Укрзалізницю.

“Пасажири зможуть долучитися до соціальної ініціативи, яку Укрзалізниця реалізує разом з фуд-партнером WOG Cafe та благодійним фондом «Твоя Опора», з 13 травня по 31 серпня 2022 року”, – йдеться у повідомленні.

Фонд розподілить отримані кошти на допомогу дітям у 67 лікарнях у 20 областях України, а також підопічним дитячих будинків у містах, що потерпають від російської агресії.

c228ad37 73aa 42d9 9c2a 686af6be4ab9

Нагадаємо, на початку повномасштабної війни Укрзалізниця зосередилась на евакуації якомога більшої кількості дітей та матерів, тимчасово відмовившись від бортового фуд-сервісу.

У лютому-березні поїзди Інтерсіті+ транспортували до безпеки пасажирів із Харкова, Києва, Вінниці та Дніпра, рекордно вміщуючи понад 300% від номінальної пасажиромісткості вагонів. Усього з 24 лютого залізниця евакуювала понад 3,8 млн людей, з яких орієнтовно 1 млн – діти.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено