Івано-Франківськ

У Коломиї троє мешканців зберігали вдома наркотики (ФОТО)

На Івано-Франківщині правоохоронці викрили групу осіб, яка причетна до наркозлочинів.

 

Під час проведення обшуків за місцем проживання у 33, 34 та 37-річних коломиян оперативники вилучили пристрої для вживання наркотичних речовин, розфасовані пакети з психотропною речовиною -амфетаміном, пише ПІК з посиланням на поліцію області.

Також виявили канабіс, мобільні телефони, електронні ваги, банківські картки, гроші, інші речові докази, які підтверджують причетність зловмисників до вчинення злочинів, предмет схожий на пістолет та набої до нього.

Все вилучене поліцейські скерували на проведення експертизи.

Фігуранти стверджують, що заборонені речовини вони зберігали для власного вживання, проте справжня мета їх зберігання буде встановлена під час проведення досудового розслідування.

“Слідчі територіального підрозділу розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України”, – йдеться у повідомленні.

Після проведення експертного дослідження та усіх слідчих дій, вирішуватиметься питання про перекваліфікацію дій фігурантів, оголошення їм про підозру та обрання запобіжного заходу.

Наразі правоохоронці встановлюють канал надходження заборонених речовин та документують факти ймовірного збуту наркотиків.

280482092 7915763261797578 262415867060627389 n scaled

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено