Івано-Франківськ

Ірина Білик розповіла, як проявили себе її чоловіки під час війни (ФОТО)

Українська співачка Ірина Білик згадала на національному каналі Дмитра Дікусара, Аслана Ахмадова та їх маленького сина.

14 tn

Днями Ірина Білик в ефірі телеканалу “Україна” розповіла, як відреагувала на рішення свого колишнього цивільного чоловіка, українського хореографа Дмитра Дікусара вступити до лав ЗСУ, пише ПІК.

“Я з найкращого боку подивилася на своїх колег. Коли дізналася, що Діма Дікусар, такий тендітний, душевний хлопець, [пішов добровольцем у ЗСУ], – а ви розумієте, я Діму знаю дуже близько, – я плакала. Подумала: “Господи, як він з автоматом буде?” Відразу подзвонила його мамі. Ми з нею на зв’язку. Це для мене справжні герої”, – сказала співачка.

Українська співачка Ірина Білик зараз ще перебуває за межами країни. Як відомо, під час навали рашистів на Київщині, вони займали її будинок та покинули його у жахливому стані.

Ірина Білик розповіла і про те, що через війну її ексчоловік, азербайджанський режисер Аслан Ахмадов покинув РФ, де раніше жив і працював.

71 tn

За словами співачки, 24 лютого вона написала колишньому чоловіку повідомлення, в якому повідомила, що разом із їхнім спільним сином, шестирічним Табрізом покидає будинок, розташований у селі Березівка Бучанського району Київської області.

Білик наголосила, що Ахмадов не одразу зрозумів, про що вона йому говорила.

“Коли зрозумів, що відбувається, почав писати в інтернеті, що в мій будинок зайшли рашисти, що в Україні вбивають. Але йому зателефонували друзі і сказали: “Аслане, якщо не припиниш це писати, тебе заберуть і посадять”. І він поїхав у Азербайджан. На щастя, у нього азербайджанський паспорт. Думаю, він до нас приїде”, – розповіла співачка.

21c8e98308050788741c288d60e3fef3 scaled

На питання журналістки, чи не повернулась Білик до свого будинку, співачка відповіла, що треба ще багато зробити для його відновлення. Повертатися в Україну співачка взагалі боїться, “адже у мене маленька дитина”, сказала вона.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено