Івано-Франківськ

Як волонтерка з Надвірної Світлана Гаєвська допомагає маріупольцям: місце їх зустрічей – у Дніпрі (ВІДЕО)

Гаєвська так організовує свою роботу, щоб благодійники-надвірнянці почувалися частиною всеукраїнської волонтерської родини.

Світлана Гаєвська – редакторка ТРК «Надвірна» – у березні 2022-го стала  у своєму районі координаторкою гуманітарної допомоги для маріупольців. Цьому ніхто не здивувався, бо знають пані Світлану як чуйну до людей та не байдужу до життя.

“Мене не лякає ні те, що я мала, ні те, що я худа. Головне, що завдяки щедрості надвірнянців, вдається допомагати українцям, які неймовірно постраждали від війни”, – сказала Гаєвська журналістам ПІК.

Світлана з болем згадує й першу російсько-українську війну. 9 травня 2014 року, захищаючи Маріуполь, загинув перший прикарпатець, її краянин Богдан Шлемкевич, уродженець села Білоберізка, що на Верховинщині. Кожного року, буваючи в Маріуполі, Світлана обов’язково йшла та покладала квіти до пам’ятного знака, на якому викарбуване Богданове ім’я.

Цього року, від третьої декади березня і до сьогодні Світлана Ярославівна відправила до Дніпра, де прихистилися маріупольці, 14 гуманітарних вантажів – через Нову пошту, Укрпошту, Укрзалізницю та один раз “підсаджувала” свій вантаж до пасажирів, що їхали у Дніпро.

При цьому Світлана особисто тричі побувала у Дніпрі, в благодійному хабі “Доброго ранку, ми з Маріуполя”.

Як вдається цій тендітній жінці робити справу, за яку не кожний дужий чоловік візьметься? – дивіться у ВІДЕО.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено