Івано-Франківськ

Везли 10 тисяч пачок цигарок: на Буковині контрабандисти наїхали на прикордонника (ФОТО)

Прикордонники відділу «Селятин» виявили автомобіль марки Nissan, що рухався у бік державного кордону.

Везли 10 тисяч пачок цигарок: на Буковині контрабандисти наїхали на прикордонника (ФОТО)

На Буковині конрабандисти проігнорували сигнал прикордонників зупинитися. Водій не зупиняючись наїхав на прикордонний наряд, внаслідок чого один з військовослужбовців був травмований.

Не зупинили порушника й кілька попереджувальних пострілів вгору та по колесах автівки. Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон, пише ПІК.

“На околиці селища Селятин, прикордонники відшукали автомобіль з пробитими колесами. В іномарці було близько 10 тисяч пачок сигарет без марок акцизного податку. Приблизна вартість товару складає близько 430 тисяч гривень”, – йдеться у повідомленні.

Машину з тютюном доставили до прикордонного підрозділу. Це вже другий випадок за останні кілька днів, коли правопорушники ігнорували вимоги прикордонників та намагалися наїхати на охоронців кордону.

“Днями, в межах відповідальності відділу «Красноїльськ», прикордонники зупиняли «Фольксваген», що рухався в напрямку державного кордону. Натомість водій здійснив різкий маневр в бік прикордонного наряду, чим створив загрозу життю та здоров’ю військовослужбовців”, – додають в управлінні.
Згодом, в ході пошукових заходів, на околиці Нижніх Петрівців, прикордонники виявили автомобіль з пробитими шинами, а поряд схрон із 5 пакунками тютюнових виробів.
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено