Івано-Франківськ

Російські окупанти хочуть оточити два міста на Донбасі – яка їхня мета

Ситуація для українських військових залишається вкрай складною.

seleznev scaled

Російські військові на Луганщині не полишають спроб форсувати Сіверський Донець у районі Білогорівки, попри великі втрати. Їхня мета – взяти в облогу Сєвєродонецьк та Лисичанськ. Про це розповів в ефірі проєкту “Україна разом” на Youtube-каналі “Україна 24” військовий експерт Владислав Селезньов, пише ПІК.

“7-9 травня українські артилеристи знищили на переправі Білогорівки близько 70-80 одиниць бронетехніки, танків, спеціальної техніки окупантів, що дорівнює кількості техніки в батальйонно-тактичній групі. Але буквально за кілька днів на цю ж ділянку фронту росіяни підтягнули ще дві батальйонно-тактичні групи. Вони мають бронетехніку і намагаються знову ж таки атакувати наші підрозділи на цій або на суміжних ділянках, створюючи нові понтонні переправи”, – розповів Селезньов.

За його словами, ситуація для українських військових залишається вкрай складною:

“Росіянам  конче потрібно взяти в облогу Сєвєродонецьк, Лисичанськ для того, щоб у подальшому мати певний базис для виходу на міждержавні переговори”.

Експерт висловив упевненість в тому, що Генштаб ЗСУ бачить цю складну ситуацію і вживає всіх необхідних заходів, щоб надати допомогу захисникам Сєвєродонецька та Лисичанська в стримуванні навали російської армії.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено