Івано-Франківськ

У Калуші виграли грант на впорядкування військового цвинтаря (ФОТО)

Загальна вартість реалізації проєкту становить 4 647 165 грн. 

282488107 3274580022826468 4566588135122248507 n

4,6 мільйона гривень – на «Відновлення та впорядкування військових поховань Першої світової війни та міжвоєнного періоду на території Чеської Республіки та України». Саме так називається проєкт, що став переможцем грантової програми “Ґранд подія” від Українського Культурного Фонду, учасником якого є комунальне підприємство “Ритуальна служба”.

Про це повідомляють у Калуській міській раді, пише ПІК.

“Ідея проєкту полягає в збереженні світової пам’яті про воїнів різних національностей Першої світової війни, похованих на території України, та увіковіченні національної української пам’яті про воїнів армії Української Народної Республіки, полеглих на території Чеської Республіки у міжвоєнний період”, – йдеться у повідомленні.

Слід зазначити, що цей проєкт, відповідно до зобов’язань, буде реалізований до листопада цього року шляхом відновлення та впорядкування військового цвинтаря та здійснення перепоховань військових на території міста Калуш та спорудження пам’ятника воїнам Української Народної Республіки у місті Терезін (Чеська Республіка), який було знищено після Другої світової війни.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено