Івано-Франківськ

У Лукашенка заявляють, що Білорусь – мирна країна і виключає напад на будь-яку країну

Самопроголошений президент Лукашенко заявляв, що Білорусь допомагає Росії, рятуючи поранених окупантів у білоруських лікарнях.

c4c039d a5953e9 240536 14

Прем’єр-міністр Білорусі Роман Головченко заявив, що Білорусь не має наміру брати участь “збройним шляхом” у війні проти України, повідомляє УП, пише ПІК. 

“Колективний Захід всіляко намагається навішати на нас ярлик чи агресора, чи співагресора. Їм це вигідно – треба ж чимось виправдовувати тиск на країну, але Білорусь не є стороною конфлікту і не має наміру брати участь озброєним шляхом у його вирішенні. І це неодноразово наголошувалося нами на всіх рівнях, зокрема Президентом. Білорусь – мирна країна, наша Конституція виключає агресію зі своєї території щодо інших держав”, – йдеться у повідомленні.

За його словами, Білорусь виключає напад на будь-яку країну.

Про розміщення російських військових на території Білорусі та запуски ракет із Білорусі по Україні білоруський прем’єр не говорив.

Також Головченко не розповів, що російські військові використовують білоруські аеропорти, а, за словами родичів білоруських солдатів, строковики РБ відмивали російську техніку від крові та ремонтували її.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено