Івано-Франківськ

87 доба війни: злочини та втрати окупантів за ніч

Розпочалась вісімдесят сьома доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню.

ПІК зібрала інформацію про злочини та втрати російських окупантів станом на ранок 21 травня.

Вулкан на Канарах вибухнув з новою силою: унікальні фото

Вибухи у Миколаєві

У п’ятницю ввечері в Миколаєві пролунали вибухи. Міський голова закликав мешканців бути обережними.

Раніше російські окупанти завдали ракетного удару по Одеській області. У Миколаєві попередили про запах аміаку, але загрози життю мешканців регіону немає.

Окупанти вивезли 300 тонн зерна із Запорізької області

Росіяни хотіли продати Єгипту вкрадене українське зерно

З Кам’янки-Дніпровської Запорізької області російські окупанти вивезли 300 тонн зерна. Загарбники забирають зерно фермерів і пайовиків.

“Жителі Кам’янки-Дніпровської повідомляють, що вчора росіяни вивезли з території громади 10 машин по 30 тонн зерна. А за інформацією жителів села Мала Білозерка, загарбники забрали із зерносховищ зерно як фермерів, так і пайовиків”, – йдеться в повідомленні ОВА.

У Мелітополі окупанти видають пенсіонерам рублі в обмін на персональні дані

В окупованому Мелітополі Запорізької області загарбники почали видавати пенсіонерам по 10 тисяч рублів в обмін на персональні дані. Це відбувалося в Центрі надання адміністративних послуг.

Обмінюють персональні дані на гроші і в селищі міського типу Михайлівка. Російські окупанти реєструють пенсіонерів нібито для виплати їм пенсій.

“У Василівці росіяни анонсують роздачу 10 тисяч рублів для соціально незахищених груп населення – пенсіонерів та працівників бюджетної сфери. При собі вимагають документи. Але для чого дійсно збирають персональну інформацію у всіх цих випадках поки не відомо”, – йдеться в повідомленні.

У Мелітополі окупанти затримують підприємців й вимагають компенсації - Денісова

В районі Василівки після тривалого блокування проїзду авто нарешті дозволили рух машин

За три доби очікування там зібралося близько тисячі одиниць автотранспорту з різних населених пунктів Запорізької області та інших регіонів Украіни, – мер Енергодара.

FB IMG 1653107993335 scaled

Втрати окупантів

За минулу добу тільки на Донецькому та Луганському напрямках відбито одинадцять атак ворога, знищено вісім танків, три артилерійських системи, десять одиниць бойової броньованої техніки, три спеціальні броньовані автомобілі та шість одиниць автомобільної техніки противника.

Підрозділами протиповітряної оборони Сухопутних військ уражено два БпЛА оперативно-тактичного рівня, а зенітні ракетні підрозділи Повітряних Сил знищили один БпЛА, крилату ракету та вразили одну ціль поки що невстановленого типу (імовірно вертоліт).

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено