Івано-Франківськ

На Херсонщині й Запоріжжі окупанти створили 19 так званих “комендатур” – Генштаб

Триває 89 доба героїчного протистояння України проти російської агресії. Віримо у нашу ПЕРЕМОГУ!

На території Херсонщини й Запоріжжя окупанти створили 19 так званих "комендатур" - Генштаб

На тимчасово зайнятих територіях Херсонської та Запорізької областей окупанти створили дев’ятнадцять так званих “комендатур”. У такий спосіб, рашисти продовжують заходи адміністративно-поліцейського режиму. Про це повідомляє Генштаб ЗС України ввечері, 23 травня, пише ПІК.

Щодо ситуації на основних напрямках бойових дій, то:

  • На Сіверському напрямку окупанти не припиняють обстріли позицій Сил оборони в Сумській та Чернігівській областях.
  • На Слобожанському напрямку загарбники намагаються утримати займані рубежі. При підтримці артилерії ворог відновив штурмові дії в районі населеного пункту Тернова, успіху не мав.
  • На Слов’янському напрямку ворог завдав авіаційного удару в районі населеного пункту Богородичне та обстрілював з артилерії населені пункти Гусарівка, Чепіль, Долина і Святогірськ.
  • На Бахмутському напрямку противник намагався вести наступ, успіху не мав. У напрямку на Луганське провів розвідку боєм, успіху не мав, відійшов.
  • На Сєвєродонецькому напрямку, за підтримки артилерії, противник вів штурмові дії, успіху не мав, зазнав втрат і відступив.
  • На Південнобузькому напрямку окупанти продовжують обстріли позицій наших військ. Триває інженерне обладнання оборонних рубежів в районі населеного пункту Посад-Покровський.

Окрім того, з метою нарощування системи протиповітряної оборони, на території тимчасово-окупованої Автономної Республіки Крим противник розгортає два додаткових зенітних ракетних дивізіони С-400.

Віримо в Збройні Сили України! Разом переможемо! Слава Україні!

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено