Івано-Франківськ

На Прикарпатті 17-річний підліток підняв на ноги весь особовий склад поліції

У результаті кропітких пошуків працівники поліції швидко розшукали безвісти зниклого неповнолітнього мешканця Верховинщини.

283830276 7967262613314309 3700267436165817856 n

23 травня ввечері на спецлінію «102» звернувся 40 – річний мешканець села Біла Річка, що на Верховинщині. Чоловік просив допомогти поліцейських у розшуку його неповнолітнього 17-річного сина.

Заявник розповів про те, що 21 травня хлопець пішов з дому повідомивши, що залишиться гостювати в друга в Чернівецькій області, пише ПІК із посиланням на Поліцію Івано-Франківської області.

Наступного дня неповнолітній  зателефонував до батьків  та сказав, що повертається додому, однак до вечора він не повернувся і зв’язок з ним обірвався.  Спочатку рідні шукали дитину самотужки, а потім звернулися за допомогою до поліції.

Відразу після повідомлення працівники прикарпатської поліції почали проводити оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення його місцеперебування. На пошуки неповнолітнього був залучений весь особовий склад поліції. Орієнтування на дитину було передано усім патрулям“, – розповіли у поліції.

Активні пошуки поліцейських швидко дали позитивний результат. Менш ніж за годину поліцейські офіцери поліції розшукали хлопчика в селі Черемошна, Білоберізької територіальної громади. З дитиною все добре, його життю та здоров’ю загрози нема.

Хлопець пояснив поліцейським, що декілька днів перебував у приятеля на Буковині, а мобільний телефон розрядився, тому й не зміг повідомити рідних”, – додали правоохоронці.

Читайте також на ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено