Івано-Франківськ

Відомий шоумен ганьбить власників житла в західних областях України

Олександр Еллерт показав, у яких областях та скільки коштує оренда квартир.

14 tn 1

Олександр Еллерт різко висловився про власників житла на західній Україні через дорогу оренду. Комік написав емоційний пост у Інстаграм, повідомляє ПІК.

b0e770c72e33ed57052a6f92eb015729 scaled

Через повномасштабне вторгнення РФ багато українців були змушені евакуюватися у відносно безпечні регіони країни, чим створили ажіотажний попит на житло. У західних областях України ціни на оренду зросли на 200%, і це викликає обурення не лише переселенців.

Як показує карта, оренда житла у Львівській області подорожчала на 96%, у Закарпатській – на 225%, в Івано-Франківській – на 128%, у Чернівецькій – на 156 %.

Олександр Еллерт різко висловився про українців, які під час війни “будують бізнес на долях своїх же”.

“Я українець, виріс у Донецькій області в російськомовній сім’ї. І все своє життя я любив рідні краї та простори. Але пост мало не про це … А про те як у 14 році мені довелося поїхати звідти і про те як було важко знайти житло, тільки тому що в мене була донецька прописка. Усіх у кого була така прописка – чекав на квест”, – розповів Еллерт.

Далі він додає:

“А зараз у 2022 я спостерігаю найжахливішу паралель. Війна, страшна, геноцид. Люди біжать на західну Україну, де на 200% підняли оренду житла свої ж… своїм же… на оренду житла тим, хто втратив все… С*ка! На 200 %… високомаржинально», – обурюється гуморист.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено