Івано-Франківськ

Злочинна група в лісгоспі на Косівщині організувала незаконну рубку деревини

Невдовзі суд обере підозрюваним запобіжні заходи.

lesorub52716395862 scaled

В ході проведення ряду слідчих дій поліцейські виявили і вилучили документацію, яка засвідчує порушення у сфері лісового господарства. А також було проведено огляд території, де здійснювалась незаконна рубка деревини. У ході досудового розслідування проведено ряд експертиз, пише ПІК з посиланням на поліцію області.

“Слідством встановлено, що організованою злочинною групою, у складі трьох працівників лісгоспу, у наслідок незаконної видачі лісорубних квитків та службового підроблення, під приводом забезпечення навчальних та медичних закладів дровами, організували незаконну рубку на території лісового господарства”, – йдеться у повідомленні.

Протягом тривалого часу зловмисники провели значні рубки деревини. Цим самим підозрювані завдали збитки державі на суму близько 150 тисяч гривень.

Наразі слідчі територіального підрозділу поліції повідомили фігурантам про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених за ч. 3 ст. 28 (Вчинення кримінального правопорушення організованою групою), ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем), ч. 3 ст. 28 ч. 1 ст. 366 (службове підроблення), ч. 3 ст. 28 ч. 4 ст. 246 (незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено