Івано-Франківськ

Де придбати у Львові практичні та стильні римські штори?

Практичні рекомендації для правильної покупки.

Коли люди шукають для свого помешкання римські штори, то, як правило, для них важливо, щоб «вбрання» для вікон було просте в догляді і при тому виглядало модно. В літній період люди особливо цікавляться цим товаром, бо штори – це чудовий спосіб закритися від сонця в спекотний день. Пропозицій на ринку чимало, проте як обрати правильний магазин, в якому ціна відповідає якості.

rimskie shtory 1

Щоб підібрати для себе оптимальний варіант, варто розуміти скільки він буде коштувати.
На цьому сайті https://jaluzi-service.com.ua/ukr/lvov/rimskie-shtory-u-lvovi представили зручний калькулятор, за допомогою якого можна вказати заміри своїх вікон та миттєво розрахувати вартість.

Проте, є моменти, на які також потрібно зважати.

1. Матеріал шторів. Це може бути льон, тюль, блекаут, вензель, тощо.
2. Колір. Зазвичай, клієнти обирають колір, відштовхуючись від дизайну приміщення. Часто люди пропонують свій візерунок для фотодруку.
3. Сторона управління. Варто одразу визначитись, з якого боку найзручніше будете управляти римськими шторами.
4. Додаткова фурнітура.

Поради щодо вибору римських штор:

  • Римські штори краще робити на замовлення, аніж купувати готовий виріб. Як правило, готовий виріб збирають в Китаї з найдешевших матеріалів та продаються без будь-яких сертифікатів якості. В таких випадках треба бути готовим до того, що штори швидко зношуються та втрачають вигляд.
  • Замовляти виріб, краще у тому магазині, де надають повний сервіс – від дзвінка менеджера і заміру ваших вікон до прибирання після закінчення робіт. При цьому важливо вкласти договір. Адже на кожному етапі можуть виникати нюанси, і нести відповідальність за ці роботи варто комусь одному.
  • Стиль римських штор залежить від дизайну самого приміщення. Тому краще проконсультуватися на рахунок стилів з дизайнером, аби все виглядало гармонійно.

Стилі римських штор, які найчастіше обирають львів’яни для своїх вітальнь.

1. Скандинавський стиль.
Він характеризується мінімалізмом, простою формою та приглушеними кольорами. Він, наче, поєднаний з природою, тому тут не може бути яскраво-жовтого чи червоного кольорів. Дизайн в такому стилі зосереджений на простоті. Інколи, додають ніжний геометричний малюнок для більш виразного ефекту.

2. Індустріальний стиль.
Це стиль, який асоціюється з великим простором. Переважно, ролети цього стилю представлені у різних відтінках сірого. Таким чином, вони доповнюють деталі з металу, які теж характерні для цього стилю. Дизайнери пропонують обирати такі матеріали, як льон чи тюль.

3. Стиль бохо.
Ось в ньому, якраз, не бракує яскравих фарб та виражених акцентів. Цей стиль відображає народну культуру, а тому природний і невибагливий. Він наголошує на теплих і затишних кімнатах, тому в ньому переважають приглушені зелені, червоні та жовті кольори.

Щоб ознайомитися з різними типами римських штор та широким асортиментом – переходьте на «Жалюзі Сервіс», та обирайте для себе те, що вам до душі.

 

Промо.

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено