Івано-Франківськ

Третій місяць війни: ворог не припиняє наступу на Сході України – Генштаб

Триває 91 доба героїчного протистояння України проти російської агресії. І МИ обов'язково переможемо!

Третій місяць війни: ворог не припиняє наступу на Сході України - Генштаб

Ворог не приняє наступальних та штурмових дії на Сході України з метою повністю захопити Донецьку та Луганській області. Крім того, російські окупанти продовжують здійснювати активну підготовку до наступальних дій на Новопавлівському та Запорізькому напрямках. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ ввечері, 25 травня, пише ПІК.

Головне зі зведення:

  • На Сіверському напрямку противник продовжує прикриття ділянки російського-українсько кордону в Брянській та Курській областях.
  • На Слобожанському напрямку підрозділи агресора обстріляли цивільну інфраструктуру в районах населених пунктів Краснопілля Сумської області, а також Тернова, Руські Тишки, Довгеньке та Нова Дмитрівка Харківської області.
  • Ворог намагався наступати в районах Довгенького Харківської області та Богородичне Донецької області, успіху не мав, з втратами відійшов.
  • На Донецькому напрямку противник завдає артилерійських та авіаційних ударів в районах Лиману та Комишувахи Донецької області і Сєвєродонецьк та Новозванівка на Луганщині.
  • Ворог здійснював наступ та штурм на Сєвєродонецькому та Бахмутському напрямках в районах населених пунктів Берестове, Липове і Ниркове, успіху не мав, відійшов на раніше зайняті рубежі.
  • На Південнобузькому напрямку ворожі підрозділи намагалися покращити тактичне положення у напрямку Миколаєва та забезпечити вихід на адміністративні кордони Херсонської області.
  • Ворог обстріляв позиції наших військ та цивільну інфраструктуру в районах Новоолександрівки, Трудолюбівки, Новопавлівки, Благодатного та Посад-Покровського.

 За наявною інформацією, у кінці травня цього року на полігонах у Брестській, Вітебській, Гродненській, Мінській та Могильовській областях заплановано проведення практичних дій підрозділів збройних сил Білорусі. Планом зазначених заходів передбачається зняття зі зберігання озброєння та військової техніки та здійснення маршів.

Віримо у Збройні Сили України! Разом переможемо! Слава Україні!

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено