Івано-Франківськ

Гарячі точки війни: яка ситуація у областях станом на 26 травня (МАПА)

Російська армія продовжує руйнувати Луганську й Донецьку області, також зазнають обстрілів Харківська, Миколаївська та Дніпропетровська області.

DraftUkraineCoTMay252022 0

Зведена інформація керівників військових адміністрації станом на ранок четверга, 26 травня 2022, пише ПІК.

  • Харківщина

У місті Харків – ніч із тривогами та поодинокими обстрілами, постраждалих немає. Протягом доби по області зазнала обстрілів окупантів Балаклія(Ізюмський район) – 8 людей поранено, серед них одна дитина, 2 людини загинули.  Також обстріляли Циркуни та  Слобожанське Чугуївського району – 2 людей поранені.

Kharkiv Battle Map Draft May 252022 0

  • Луганщина

Спроби штурму Сєвєродонецька та Лисичанська.Серед руйнувань – науково-виробниче об’єднання “Імпульс”, 11 багатоповерхівок в Сєвєродонецьку, 8 багатоповерхівок та приватних будинків, будинок культури і ЦНАП у Лисичанську, чотири будинки в Привіллі, по два – в Новодружеську та Гірському.  У Лисичанську 3 загиблих.

  • Донеччина 

Обстріли по усій лінії фронту. За добу – 4 вбитих і 12 поранених цивільних. У Мар’їнці окупанти використали запалювальні снаряди, масштаби пожеж уточнюються.  Продовжується евакуація населення із прифронтової зони.

Luhansk Battle Map Draft May 252022

  • Миколаївщина

25 травня обстрілу зазнав Миколаївський район. Зокрема, внаслідок обстрілів с. Солончаки Куцурубської громади пошкоджено 4 об’єкти соціальної та адміністративної  інфраструктури. Поранена одна людина.

Внаслідок обстрілів смт Первомайське у другій половині дня є загибла людина. Внаслідок обстрілу с.Котляреве Шевченківської громади пошкоджено  магазин та житловий будинок з господарчими будівлями.

У Баштанському районі знов тривали обстріли території Широківської громади. Є пошкоджені і зруйновані житлові будинки. Потерпілих немає. Вдень і вночі були обстріли у Березнегуватській громаді. Один загиблий та один поранений. Щодо руйнувань інформація уточнюється.

Kherson Mykolaiv Battle Map Draft May 252022

  • Херсонщина

Стабільно напружена ситуація, окупанти обстрілюють не лише позиції ЗСУ та сусідні регіони, а й самі окуповані території. Критична ситуація у громадах, розташованих біля Снігурівки, Миколаєва та Дніпропетровської областей.

  • Дніпропетровщина

Ніч минула з тривогами. Опівночі ворог обстріляв з артилерії Апостолівську громаду. Людей не зачепило. Зранку в області знову тривога.

  • Хмельниччина 

Ввечері, під час повітряної тривоги, сили ППО збили ворожу ракету. Жертв та руйнувань немає.

Відносно спокійно ніч минула на Волині й Закарпатті, у Рівненській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Одеській, Вінницькій, Запорізькій, Тернопільській, Львівській, Хмельницькій, Кіровоградській, Черкаській, Київській, Чернігівській, Сумській та Полтавській областях.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено