Івано-Франківськ

Астролог розповів, коли почнуть звільняти окуповані території України

Експерти за зірками неодноразово зазначали, що Марс благоволить агресії Путіна, та цей період спливає.

1237936 697848 756x425 587x391 1

Понад три місяці український народ героїчно чинить опір російським окупантам. Але через несвоєчасну підтримку західних партнерів українські військові не можуть розпочати наступальну операцію, щоб звільнити окуповані землі.

Проте відомий астролог Дмитро Уранус переконує, що незабаром, коли Марс перейде на знак Тельця, ситуація кардинально зміниться, повідомляє видання today.ua, пише ПІК.

Експерти за зірками неодноразово зазначали, що Марс благоволить агресії Путіна, але вже у липні ситуація на фронті зміниться на бік України.

“Після 5 липня Марс переходить у Телець. І в липні поступово ситуація на фронті почне змінюватися на користь України, ближче до серпня, і особливо в серпні. Телець – знак України. І бог війни Марс втратить свій натиск і силу, проходячи Тельцем. Марс перестане благоволити агресору у липні”, – каже астролог.

За його словами, із серпня по листопад українським військовим вдасться відбити Донбас. З листопада по грудень вони розпочнуть звільнення південних регіонів країни, включаючи Херсон.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено