Івано-Франківськ

На Львівщині чоловік підірвав гранату в авто зі своїми “клієнтами” (ФОТО)

Вибух в автомобілі «Міцубіші» стався 27 травня, на парковці одного з готелів неподалік державного кордону з Польщею. 

На Львівщині чоловік підірвав гранату в авто зі своїми "клієнтами" (ФОТО)

На Львівщині поліцейські затримали чоловіка, який залишив гранату в автомобілі, щоб позбутися своїх “бізнес-партнерів”. Про це повідомляє поліція області, пише ПІК.

Кілька тижнів тому зловмисник запропонував своїм знайомим передати йому  по кілька тисяч доларів США, за які він мав придбати автомобілі за кордоном, доставити їх на територію України, після чого віддати «клієнтам». 

“Знайомі передали чоловіку кошти, проте автомобілів він не придбав, а гроші привласнив. За якийсь час «клієнти» почали цікавитися, де їх обіцяні автівки. Тоді зловмисник заявив, що машини найближчим часом мають прибути з-за кордону і разом з майбутніми власниками приїхали на Львівщину зустрічати неіснуючі авто”, – йдеться у повідомленні.

Оскільки ніяких автомобілів він не придбав, а повертати кошти не хотів, тож вирішив вбити своїх «клієнтів». Коли всі сіли в автомобіль «Міцубіші», він під надуманим приводом вийшов з машини, залишивши на передньому пасажирському сидінні сумку з гранатою, яка вибухнула.

“Внаслідок чого, ушкодження отримали пасажири – 54-річна жінка та троє чоловіків, двоє з яких її однолітки, а третій – віком 43 роки. Усі мешканці Київської області”, – додають у поліції.

Чоловіка затримали. Йому загрожує позбавлення волі на строк від 10 до 15 років.

zobrazhennya viber 2022 05 28 13 12 23 117 scaled

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено