Івано-Франківськ

Надання Україні озброєння і техніки безпрецедентне — Резніков

Міністр оборони розповів про обсяги надходжень зброї від країн-союзників.
272299809 336006078535750 2412656967254250990 n scaled

Міністр оборони України Олексій Рєзніков.

Кооперація держав-партнерів, які надають Україні озброєння і техніку, вже є безпрецедентною. Про це повідомив міністр оборони України Олексій Рєзніков, пише ПІК.

“У кожному коментарі щодо зброї та загалом підтримки України я дякую моїм колегам-міністрам оборони. Це не просто ввічливість – це наочна демонстрація, що Україна не сама”, – зазначив він.

Головне зі звернення:

  • На передовій вже успішно працюють три види 155-мм артилерії – гаубиця М777, гаубиця FH70, САУ «CAESAR». Уявити це ще у березні було просто неможливо.
  • Парк артилерії 155-мм калібру поповнюється. Надійшли САУ М109 однієї з модифікацій. Це дуже якісна техніка.
  • Берегова оборона буде посилена ракетами Harpoon — їх бойове братерство з нашими «Нептунами» допоможе звільнити та зробити наше Чорне море безпечним і надійно захистити Одесу.
  • Серед останніх надходжень — 100 американських БПЛА різних типів.
  • За останні 1,5 місяці Україна отримала більше артилерійських снарядів зразка НАТО, ніж є у досяжності снарядів радянських зразків.
  • Україна вже отримала більше, ніж можуть виробити протягом 6 місяців усі заводи дружніх нам країн, де виробляють боєприпаси радянського типу. І отримаємо ще. Кількість артилерійського озброєння збільшуватиметься.
  • Кооперація держав-партнерів, які надають Україні озброєння і техніку, є безпрецедентною. Новітню зброю надають Данія, Великобританія, Нідерланди й інші держави.
 “Втім, удар тримає не зброя, а люди. Українська армія продемонструвала масовий героїзм у поєднанні з високим професіоналізмом, а весь український народ – видатну стійкість”, – впевнений Олексій Рєзніков.
 Міністр пообіцяв «зовсім скоро» прозвітувати про збільшення об’ємів допомоги та розширення номенклатури зброї, яку ми отримаємо і запевнив, що Україна все одно переможе.
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено