Івано-Франківськ

95 день війни в Україні: злочини та втрати окупантів за ніч

Розпочалась 95 доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню.

95 день війни в Україні: ПІК зібрала важливі події вечора та ночі з 28 на 29 травня.

Екстрений грант від Японії

9f4116d4267eef7f

Японія оголосила про надання екстреного гранту в розмірі близько 1,7 мільйона доларів на доправлення гуманітарної допомоги в Україну. Про це повідомляє NHK.

Японський уряд ухвалив відповідне рішення на тлі зростання закликів до збільшення гуманітарної допомоги у зв’язку зі вторгненням Росії. При цьому повідомляється, що запаси медикаментів в Україні закінчуються через такі фактори, як транспортні витрати.

Ситуація на Луганщині

ba640cf9 bb01 4435 8270 4dac746366ed

За минулу добу через обстріли російських військових пошкоджені близько 60 будинків на Луганщині, у Лисичанську та Сєвєродонецьку загинули двоє людей, повідомив керівник ОВА Гайдай.

В Лисичанську російський снаряд влучив в багатоповерхівку. Дівчина загинула на місці, чотирьох місцевих жителів госпіталізували із травмами різного ступеня тяжкості. Авіаударом зруйнували кінотеатр «Дружба».

Ракетні удари по Дніпропетровщині

d0994c8a119ad9da2

Окупанти завдали ворожої атаки по Кривому Рогу. Дві ракети влучили у промислове підприємство. Сильні руйнування. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

У Чорному морі зберігається загроза ракетних ударів 

korabel armyinform com ua 480x270 1

Корабельні угруповання в Чорному морі тримають актуальною загрозу ракетних ударів, а під її прикриттям намагаються організовувати рятувально-підйомні роботи біля острова Зміїний із вилучення з під води ураженого десантного швидкісного катера типу «Раптор». Повідомляє ОК “Південь”.

Після підняття «Раптор» планується для відправки в пункт базування Донузлав. Відчутно зменшену кількість корабельно-катерного складу чорноморського флоту рашисти намагаються підлатати «потопельниками».

Застосування ворогом розвідувально-ударних гелікоптерів 

Russian Kamov Ka 52 helicopter   Bronnitsy scaled

Ворог намагається утриматися на побудованих рубежах оборони. Продовжує вести артилерійсько-мінометний вогонь по населених пунктах й по українських позиціях. А також застосовує розвідувально-ударні гелікоптери Ка-52 для виявлення та нанесення ураження по наших підрозділах. Повідомляє ОК “Південь”.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено