Івано-Франківськ

Ніхто не “зламався”: на Херсонщині люди не розповіли окупантам даних для “перепису”

Рашисти навіть побили 18-річного хлопця, але ніяких даних їм не повідомили.

Ніхто не "зламався": на Херсонщині люди не дали окупантам даних для "перепису"

На Херсонщині, в селі Стрілкове Генічеського району окупанти не змогли провести так званий перепис населення, нібито для ООН. Про це повідомив депутат Херсонської облради Сергій Хлань, пише ПІК.

“Хоч місцевий зрадник колаборант Понамарьов із замом і дурили людей, що це інформація для ООН — ніхто в цю брехню не повірив. А місцевий 18-річний хлопець так і сказав, що якщо ви дурні, то не треба робити дурнів з людей. За що на нього натравили росіян. Хлопця побили, але ніхто не зламався й своїх даних не дав”, – зазначив він.

Хлань також додав, що Херсонщина героїчно протистоїть будь-яким планам російських окупантів. Нічого тут в них не виходить і вже не вийде.

До слова, російські загарбники також планують відкривати туристичний сезон в окупованому Ганічевську. Про це повідомила омбудсмен з прав людини Людмила Денісова. 

“Озброєні російські військовослужбовці вдерлися до приватних баз відпочинку «Білий Лебідь» та «Arabatka.club» в селі Генічеська Гірка на Арабатській Стрілці”, – написала вона.

Окрім того, рашисти у військовій формі виставляють на своїх сторінках у соціальних мережах пости про те, як вони гріються під сонцем на березі Азовського моря.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено