Івано-Франківськ

У Сєвєродонецьку окупанти обстріляли машину з волонтерами – голова ОВА

Окрім того, в місті зникли три лікарі. Зв'язку із ними немає.

У Сєвєродонецьку окупанти обстріляли машину з волонтерами - голова ОВА

У Сєвєродонецьку ситуація станом 30 травня дуже важка. У місті тривають бої. Про це в ефірі телемарафону “Єдині новини” повідомив голова обласної військової адміністрації Сергій Гайдай, пише ПІК.

“По Сєвєрськодонецьку у нас поки що невтішні новини. Тому що ворог просувається все ж таки всередину міста. У нас розстріляли машину з волонтерами. Хлопці живі, але поранені обидва. Нам вдалося їх забрати і вивезти із Сєвєрськодонецька”, – сказав він.

За його словами, в місті безвісті зникли три лікаря, знайдено лише понівечену «швидку»

“Є фотографії автомобіля. Він повністю зруйнований. Передня частина мікроавтобуса, який нам надали волонтери, розірвана і лікарів немає. Я дуже сподіваюся, що ця машина потрапила під вогонь вже після того, як вони покинули її”, – додав Гайдай.

Очільник області також зазначив, що місто завалене російськими трупами, на вулиці спекотно – в подальшому це може спровокувати розвиток інфекцій.

Щодо Лисичанська, то Гайдай запевним, що він під контролем України. Траса «Лисичанськ-Бахмут» – наша, але дуже обстрілюється, пересування нею небезпечне.

Щодо озброєння голова ОВА сказав, що наші воїни вже використовують іноземну зброю, проте необхідна кількість озброєння очікується наприкінці червня.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено