Івано-Франківськ

Зеленський побував на передовій та звільнив начальника СБУ на Харківщині

Ексначальником займуться правоохоронні органи.

abb0bb17da1b8e6caf676dcb465e649a18e24509

Президент Зеленський в неділю, 29 травня, із робочою поїздкою відвідав Харків та передові позиції військових в області.

Президент провів нараду з керівництвом області та міста й звільнив начальника Управління СБУ у Харківській області Романа Дудіна, передає УНН, пише ПІК.

2cc2f65 515545 3 1

“Всі працюють на перемогу і дуже ефективно. На жаль, цього не скажеш про місцеве керівництво по лінії СБУ. Я приїхав, розібрався, звільнив голову СБУ області. За те, що не працював на захист міста з перших днів війни, а думав лише про собі особисто. Які мотиви – з’ясують правоохоронці”, – сказав Зеленський вчора ввечері у відеозверненні.

Насамперед президент наголосив:

“Провів нараду з керівництвом області, міста. Подякував їм за те, що вони були і залишаються разом з харків’янами, разом з Україною і – що дуже важливо зараз – разом один з одним. У них співпраця на сто відсотків: армія, поліція, мер Харкова, обласна державна адміністрація – всі дійсно працюють на Перемогу і роблять це дуже ефективно”.

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов під час  робочої наради з президентом України Володимиром Зеленський заявив, що наразі 31% території Харківської області тимчасово окуповано, 5%  звільнено від російських загарбників.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено