Івано-Франківськ

Магнітні бурі у червні 2022: в які дні очікувати

У червні 2022 року очікуються магнітні бурі, які будуть істотно відчутні в Україні та світі

article big 567891615309861

Червень 2022 відзначиться магнітними бурями, які можуть негативно вплинути на організм людини. Ці бурі відчують і в Україні.

Одна з магнітних бур буде досить потужною, тож матиме вплив на самопочуття метеочутливих людей. Бурі варто очікувати впродовж всього місяця. Триватимуть магнітні бурі по кілька днів.

Коли ви можете відчути вплив Сонця на собі у червні

10 червня розпочнеться перше магнітне коливання місяця. Це буде незначна за потужністю магнітна буря. Триватиме вона до 12 червня. Пік магнітних коливань припадає на 11 червня.

15-17 червня буде сильне магнітне коливання, яке буде відчутне та впливатиме на здоров’я та фізичний стан. Може боліти голова, змінюватиметься тиск, відчуєте слабкість, будуть проблеми зі сном.

23 червня магнітна буря торкнеться літніх людей та тих, у кого є серцево-судинні захворювання. За потужністю ця буря буде середньою. Триватиме вона впродовж кількох днів – до 25 червня.

Ще магнітне коливання ви можете відчути 30 червня. Проте ця магнітна буря буде слабкою й вплине на ваш стан, якщо ви дуже метеочутливі. У іншому випадку ви можете нічого й не помітити.

235 scaled

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено