Івано-Франківськ

У Зеленського пояснили, чому канали Порошенка викинули з ефіру

Через трагедії війни, українці не дуже й помітили, що на початку травня телеканали "Прямий" та "П’ятий" були відключені від мовлення.

image 24 scaled

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що 5 канал, Прямий та Еспресо, які відносять до пулу Петра Порошенка, вимкнули з цифрового ефіру нібито через “нарцисизм” п’ятого президента України та “руйнівні інформаційні технології”, повідомляє Українська правда, пише ПІК.

Нагадаємо, що на початку травня телеканали “Прямий” та “П’ятий” повідомили, що Концерн радіомовлення, радіозв’язку та телебачення (РРТ) незаконно відключив їх від мовлення. Те саме зазначив і канал “Еспресо”.

На думку радника голови ОП, це сталося, бо постало питання єдиної інформаційної політики країни під час війни.

 “Частково (вказані канали транслювали національний телемарафон – УП) – так. А частково – транслювали людину, яка дуже закохана в себе. У нас багато нарцисів, я розумію.  Так ось, ця людина, закохана в себе, опосередкований власник каналів, я не дуже розумію, навіщо під час війни цю самозакоханість, свої наративи продавати в такому вигляді в рамках єдиного інформаційного пакета”, – зазначає Михайло Подоляк.

На зауваження, що те саме можна сказати й про “нарцисів, які зараз паразитують в ефірі загальнонаціонального телемарафону”, радник голови ОП відповів, що “збитки, які завдає суб’єкт (Порошенко – УП), набагато більші”.

До слова, ще у листопаді 2021 року через закон про олігархів попередній президент Петро Порошенко продав корпоративні права на телеканали “Прямий” і “5 канал” новому медіа-холдингу “Вільні медіа”, який створили медійники цих каналів.

Читайте також:

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено