Івано-Франківськ

98 доба війни в Україні: злочини та втрати окупантів за ніч

Злочини рашистів на півдні України, плани ворога на Дніпропетровщині та втрати орків, завдяки нашим ЗСУ.

98 доба війни в Україні: злочини та втрати окупантів за ніч

98 доба війни в Україні: злочини та втрати російських окупантів за ніч та вечір з 31 травня на 1 червня в добірці Прикарпатської інформаційної корпорації (ПІК).

Херсонщина: росіяни підірвали мости через річку Інгулець

Спецпідрозділами рашистів підірвано мости через річку Інгулець в районі Давидова Броду та Великої Олександрівки. Про це повідомляють в Оперативному командуванні “Південь”.

“Тривають бойові дій на лінії зіткнення. Ворог вишукує засоби і заходи протидії контрнаступу наших сил”, – йдеться у повідомленні.

Дніпропетровщина: в ОВА попереджають про наближення окупантів

Дніпропетровщина: в ОВА попереджають про наближення окупантів

У місті Дніпрі цілодобово працюють над зміцненням оборонних рубежів. Про це повідомив очільник області Валентин Резніченко.

“Нехай вас не заспокоює відсутність повітряних тривог. Зараз найголовніше не розслабитися. Не вирішити, що у нас вже все добре. Це затишшя перед бурею. Ворог, хоч і повільно, але стираючи з лиця землі наші міста і села, рухається до кордонів нашої області”, – заявив він.

Донеччина: росія вбиває цивільних

Донеччина: росія вбиває цивільних

За 31 травня росіяни вбили 4 мирних жителів Донеччини: 3 у Слов’янську і 1 у Райгородку. Ще 7 цивільних дістали поранення. Про це повідомив голова ОВА Павло Кириленко.

“Наразі неможливо встановити точну кількість жертв у Маріуполі та Волновасі. За всі свої злочини росіяни понесуть відповідальність!”, – написав він.

Миколаїв: рашисти вдарили по місту з “Торнадо” та “Піонів”

31 травня окупанти вдарили по Миколаєву з реактивних систем залпового вогню “Торнадо-С” та гармат ствольної далекобійної артилерії “Піон” калібром 203 мм. Про це повідомляє ОК “Південь”:

“Снаряди розривалися просто у дворі багатоквартирних будинків, нищили господарчі споруди, гаражі містян, пошкодили мережу електропостачання. На щастя, обійшлося без жертв”.

Зеленський повідомив, скільки Україна втрачає військових щодня

Зеленський повідомив, скільки Україна втрачає військових щодня

Ситуація складна, але ми утримуємо оборонні периметри, сказав президент в інтерв’ю іноземним ЗМІ. 

“Ситуація дуже складна: ми втрачаємо 60 – 100 військових на день убитими в бою і близько 500 людей пораненими”, – повідомив президент України.

Повертайтесь живими…

Втрати рашистів – здобутки Збройних Сил України!

Втрати рашистів - здобутки Збройних Сил України!

  • На південному напрямку за минулу добу наші воїни знищили: 70 рашистів, самохідну артустановку, 2 зенітних установки, 2 гаубиці «Мста-Б», 4 одиниці броньованої техніки та 5 – автомобільної. Також подавлено 2 командно-спостережних пункти батальйонних тактичних груп противника.
  • На східному напрямку українські захисники і захисниці зі складу угруповання Об’єднаних сил відбили за 31 травня 9 атак ворога. На 4 локаціях ще тривають бої.

Віримо в ЗСУ! Разом переможемо! Слава Україні!

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено