Івано-Франківськ

Рашисти викрадають чоловіків на окупованих територіях і вимагають викуп – СБУ

Сума за “повернення” залежить від статків родини та коливається в межах від 10 до 30 тисяч доларів США.

Служба Безпеки України перехопила звернення громадян до так званої “тимчасової військової адміністрації РФ” у Мелітополі, де росіяни масово викрадають чоловіків на тимчасово окупованих територіях і вимагають викуп. Про це повідомляє СБУ у Телеграм, пише ПІК.

Для прикладу, ось кілька звернень громадян до так званої «тимчасової військової адміністрації рф» у Мелітополі Запорізької області:

  • “Щойно приїхали ваші хлопці з комендатури, зачинили мого чоловіка в багажник і відвезли. Ні документи не надали, ніде нічого”, — зауважила жінка.
  • “Скрутили, завантажили в багажник. Машину забрали, мотоблок…сказали, що вони з поліції…”, — йдеться в повідомленні щодо чергового викрадення.
  • “У мене чоловіка забрали і сказали, що відвезли до Мелітополя до 58-ї армії або 58-ї армії забрала. Як мені бути?”, — запитала громадянка.

На всі ці питання у “військовій адміністрації” відповідають, що телефонною розмовою вони не вирішуються, тому жінки мають приїхати до відділку. Уже згодом родичам повідомляють про ціни та починаються торги.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено